Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Logga in

Gothia Towers och Svenska Mässan i Göteborg

Norra Europas största hotell, Gothia Towers i Göteborg, och intilliggande Svenska Mässan, är inte endast en trivsam koncentration av hotellkomfort och mötesplatser av högsta klass. Det är också en samling inneklimatlösningar från Lindab i en klass för sig.

Hotellets tre karaktäristiska torn, och det stora intillliggande mässkomplexet Svenska Mässan, bildar en värld för sig och en Göteborgssiluett som få missar. När hotellets första torn färdigställdes 1984 valde man att exkludera kyla på rummen. Men under 1995 installerades kylbafflar från Lindab. Sen dess har Lindabs inneklimatprodukter blivit en del av den komfort och trivsel som Gothia Towers och Svenska Mässan erbjuder alla sina gäster och besökare.

"Våra gäster förväntar sig med all rätt ett trivsamt inneklimat, med komfortabla temperaturer i sina rum och i hotellets alla övriga utrymmen. Det löser vi genom att välja och arbeta med leverantörer som genom sina tekniska lösningar skapar förutsättningar för just detta.”

- Elisabeth Thomson, hotelldirektör på Gothia Towers

”Ventilation och inneklimat är utan tvekan en viktig trivsel- och komfortfaktor för högklassiga hotell som vårt, därför har vi alltid prioriterat det."

- Elisabeth Thomson, hotelldirektör på Gothia Towers.

Använda produkter