Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Svart hus med svart plåttak

Stål att lita på

Genom 30 välsorterade butiker, webbshop, projektsäljare och egna tillverkande enheter erbjuder Lindab plåtslageri- och byggbranschen i Sverige allt från enskilda komponenter till kompletta lösningar med stål som gemensam nämnare.

Byggkomponenter innefattar allt från sinnrika system för tak, väggar och bjälklag till speciellt utformade detaljer som nitar, skruvar och klammrar. Vad det än är du behöver - en takkonstruktion eller en snäppkrok för ditt takavvattningssystem - kan vi erbjuda dig en lösning.

Så gör du affärer med oss

Vi vill förenkla byggandet. Det innebär för oss att vi vill finnas nära, vara ständigt tillgängliga och kunna erbjuda vår expertkunskap när du behöver den. Det gör vi genom dessa tre försäljningkanaler.

Drönarfoto över Lindabs fabrik i Förslöv

Egen tillverkning

I Förslöv på Bjärehalvön ligger vår stora fabrik för byggkomponenter. Härifrån förser vi Sverige med produkter och lösningar som förenklar byggandet, allt från takavvattning till takplåtar och innerväggsreglar. Vi har även en fabrik i Luleå som tillverkar våra sandwichpaneler. Utanför Sverige har vi ett flertal tillverkande enheter men i stort sett alla produkter som levereras i Sverige är tillverkade i våra svenska fabriker. Med egen svensk tillverkning anpassar vi oss snabbt efter våra kunders behov och blir en trygg partner med snabba leveranser.
Två personer som arbetar vid surfplatta

Expertkompetens

Med hjälp av våra konstruktörer, tekniska rådgivare och byggingenjörer kan vi erbjuda dig expertkunskap som säkerställer att ditt projekt får de rätta förutsättningarna. Vi hjälper dig med att rita och beräkna för att tillsammans få fram den bästa lösningen.
Laptop med Lindab Wallselector på skärmen

Programvaror och digitala verktyg

Vi erbjuder programvaror och digitala verktyg för konstruktion och beräkning av olika bygglösningar. Dessutom hittar du stora delar av våra byggkomponenter som BIM-objekt. Detta kombinerat med vårt projektstöd syftar till att göra din dag till en bättre vardag.

Våra dotterbolag

Lindab har två svenska dotterbolag som fokuserar på plåt och byggprodukter, KAMI och Profilplåt.

 

 

Två höghus med gröna växter

Hållbart byggande

Hållbarhetscertifiering av byggnader är en viktig fråga för Lindab. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som hjälper till att bygga byggnader av högsta kvalitet med bekväma miljöer att leva och arbeta i.