Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
  • 1 Hållbara vägglösningar
  • 2 Hållbara vägglösningar
  • 3 Hållbara vägglösningar

Vägg och fasad

Lindab erbjuder en mängd olika lösningar för såväl fasader som inner- och ytterväggar. Den gemensamma nämnaren är stål, men i olika format. Ta gärna kontakt med en av våra experter för att hitta den bästa lösningen för ditt projekt. 

Sandwichpaneler

Sandwichpaneler är en effektiv lösning om du vill få fram kostnadseffektiva väggar och tak utan att tumma på kvaliteten och slutresultatet. Vi erbjuder ett brett designbibliotek med många olika kulörer och ytmönster.

 

 

Fasadkassetter

Lindabs Fasadkassetter erbjuder en estetisk lösning för krävande väggbeklädnader av hallar, kontorshus och offentliga byggnader. Kombinerat med andra typer av väggbeklädnadssystem ger fasadkassetterna byggnaden ett mer exklusivt utseende. Fasadkassetten ser ut som skarpa horisontella och vertikala linjer på fasaden, kvadratiska eller rektangulära, vilket ger ett estetiskt och elegant utseende. Alla fasadkasetter erbjuds i Återvunnet stål 75.

Innerväggsreglar

Stål är ett byggmaterial som inte sviker dig. Det är fuktbeständigt och påverkas inte av mögel. Det vare sig krymper eller sväller, och oavsett väderförhållanden som det utsätts för under byggprocessen behåller det fortfarande sin ursprungliga styrka och form. Och trots att den är så lätt, har den en överraskande lastbärande kapacitet.

 

 

Renoveringspanel

Snygga upp din befintliga fasad och energiförbättra samtidigt din byggnad. Finns i samma färger och mönster som våra vanliga paneler i mineralull.

Inbrottsskydd

Ett bra inbrottsskydd ska inte bara försvåra inbrott utan även försvåra bortförandet av stöldgods samt avskräcka från inbrottsförsök. 

 

 

Sandwichpanel med eldflammor

Brandvägg EI 120-M

Lindabs brandvägg används för att brandsektionera byggnader. För sådana väggar ställs högre krav än för brandcellsavskiljande väggar. Tilläggsbeteckning -M innebär att väggen klarar av att motstå stötar från tunga föremål som välter mot väggen under brandförloppet.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.