Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Ventilationslösningar för arenor, biografer och konserthallar

Underhållningsfaciliteter såsom idrottsarenor, biografer, konserthallar och operahus är alla oerhört komplicerade verk. Ofta ska mängder av aktiviteter pågå samtidigt utan att störa varandra. Alla dessa byggnadstyper för med sig olika utmaningar för ventilationslösningar.

Höga krav på ventilationen

Förutom ett bekvämt inneklimat är i regel ljudkraven högt ställda. En gemensam nämnare är också ett starkt fokus på lösningar med hög energieffektivitet. Tack vara Lindabs egna laboratorium kan vi bygga upp miljöer och modeller för att testa alla dessa egenskaper innan det byggs på riktigt.

En tyst och välventilerad opera

Lindab har levererat ventilationslösningar för en lång rad olika byggnader i underhållningsbranschen. Många med exceptionella krav och extraordinära önskemål. En av dessa var Operan i Köpenhamn som hade höga krav på både ljud och funktion.

 

 

 

 

En trygg partner

Som din partner hjälper Lindab dig genom hela processen och paketerar en färdig, energieffektiv ventilationslösning som är skräddarsydd för ditt och användarens behov. Vi hjälper dig att planera, dimensionera och optimera ditt projekt med våra unika IT-verktyg och expertkunskap. I slutändan får du fullständig dokumentation om dina system och branschledande produkter för ett hälsosamt inomhusklimat.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.