Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
Logga in

Övriga hallar

Hallbyggnaderna från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Montaget är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar gärna företag du kan anlita som har lång och bred erfarenhet av hallmontage. Om du väljer att montera hallen själv bistår Lindab med support och tydliga monteringsanvisningar.

Välj själv hur du vill att din hall skall se ut och tillsammans med vårt team skapar vi en komplett montagesats där du väljer vilken stomtyp du önskar.

Våra hallar är helt anpassat efter dina behov och vi arbetar med hallstorlekar från ca 100m² och upp till över 10 000m². Byggnaderna kan levereras med stora spännvidder och i stort sett obegränsade längder. 

Här nedan visar vi exempel på olika typer av hallar som vi levererar.

 

 

Maskinhall

En maskinhall från Lindab är precis som det låter: en byggnad där du förvarar maskiner så som bilar, traktorer eller till exempel lastbilar. Maskinhallen har i sitt signum att det är högt till tak och stora portar för att lätt kunna transportera maskiner eller för att köra in och ut obehindrat med större lastbilar. Hos oss på Lindab bestämmer du själv hur du vill bygga din maskinhall. Eftersom maskinhallen ska passa in i ditt företags profil och skapa igenkänning hos såväl anställda som förbipasserande. Kanske behöver du bygga till en maskinhall till din befintliga lager-, kontors- eller industrilokal? Bestäm portar, placering av fönster och glaspartier, olika plåtprofiler och andra beklädnadsmaterial. När det kommer till fasadmaterial för din maskinhall så väljer du bland olika paneler och profiler för att designen ska passa ditt företag. Välj och använd: plåtprofiler, sandwichpaneler, fasadkassetter, träpanel, betong, tegel eller puts. För samtliga material kan du välja från ett brett profil- och kulörprogram.

Industrihall

En industrihall eller industribyggnad kännetecknas ofta genom att byggnaden ska rymma många olika delar av verksamheten under samma tak. En lagerlokal eller produktionslokal med tillhörande kontor är en vanligt förekommande variant av industrihall då många företag eller verksamheter vill ha koll på hela ledet: från offert till produktion och logistik. Industrihallar kommer likt maskinhallen i olika utförande beroende på vad du som kund har för behov och syfte med den. Du bestämmer själv utförande och materialval, samt vilken leverantör du väljer för montage. Vi på Lindab rekommenderar gärna en trygg leverantör för montage av industrihall om du själv inte känner dig trygg i valet.