Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Övriga hallar

Hallbyggnaderna från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Montaget är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar gärna företag du kan anlita som har lång och bred erfarenhet av hallmontage. Om du väljer att montera hallen själv bistår Lindab med support och tydliga monteringsanvisningar.

Välj själv hur du vill att din hall skall se ut och tillsammans med vårt team skapar vi en komplett montagesats där du väljer vilken stomtyp du önskar.

Våra hallar är helt anpassat efter dina behov och vi arbetar med hallstorlekar från ca 100m² och upp till över 10 000m². Byggnaderna kan levereras med stora spännvidder och i stort sett obegränsade längder. 

Här nedan visar vi exempel på olika typer av hallar som vi levererar.

Ridhallar

Ridhallar är något som Lindab har många års erfarenhet av och vi vet vad som krävs för att bygga en så optimal ridanläggning som möjligt. Ridhallarna från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Montaget är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar gärna företag du kan anlita som har lång och bred erfarenhet av hallmontage.

Butiksbyggnader

När en butik eller byggnad med försäljningsdel ska byggas är det viktigt att vi som leverantör kan vara flexibla. Det är viktigt med bra exponering av butiken samtidigt som till exempel lager, produktions- och logistikdel innefattas på ett bra sätt i samma byggnad.

Företagshallar

Företags- och uthyrningshallar är perfekt för olika användningsområden under samma tak. Till exempel produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Välj själv hur du vill att din hall skall se ut och tillsammans med vårt team skapar vi en byggnad som passar ditt ändamål.

Idrottshallar

Det är många parametrar som är viktiga när en idrottshall ska byggas, dels ska den kunna anpassas efter olika verksamheter, vara billig i drift och underhåll och det är viktigt att luften håller högsta kvalité. Lindab har levererat flera hallar och byggnader för idrotter anpassat efter kundernas olika behov och förutsättningar.

 

 

Ritningar och tillval

Vi levererar alltid en stomplaceringsritning med ingjutningsgods eller så kan du köpa en komplett plintgrund med eller utan kantbalk eller betongsocklar. Du väljer fasadsystem och taksystem utifrån dina behov och kompletterar med entrépartier i glas eller portar för godstransporter. Vid order får du sedan en leveransplan och en komplett leverans av materialet.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Ett expertteam till din service

När du beställer en hall från Lindab får du tillgång till våra medarbetarnas kunskap och rådgivning som guidar dig från start till mål. Vår teknikavdelning ritar och skissar upp hallen helt efter dina önskemål och ser till att du får ett komplett underlag.