Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Maskinhallar

En maskinhall från Lindab är precis som det låter: en byggnad där du förvarar maskiner så som bilar, traktorer eller till exempel lastbilar. Maskinhallen har i sitt signum att det är högt till tak och stora portar för att lätt kunna transportera maskiner eller för att köra in och ut obehindrat med större lastbilar. 

Vi på Lindab bygger även padelhallar och logistikhallar.

Maskinhallar från Lindab

 Hos oss på Lindab bestämmer du själv hur du vill bygga din maskinhall. Eftersom maskinhallen ska passa in i ditt företags profil och skapa igenkänning hos såväl anställda som förbipasserande. Kanske behöver du bygga till en maskinhall till din befintliga lager-, kontors- eller industrilokal? Bestäm portar, placering av fönster och glaspartier, olika plåtprofiler och andra beklädnadsmaterial.

Vad ingår i våra maskinhallar?

En maskinhall från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme – inklusive stommontage. Du som kund är ansvarig för montage, men vi bistår gärna med rekommendationer av företag du kan anlita för det arbetet. Stallage och annat kopplat till inredningen i maskinhallen säljer vi inte.

Hur stora maskinhallar bygger vi?

Lindab bygger maskinhallar i de flesta olika storlekar. Vi anpassar våra maskinhallar helt efter dina behov och arbetar med hallstorlekar från ca 500 mtill över 10 000 m2. Byggnaderna kan levereras med i stort sett obegränsade längder och med stora spännvidder. Kolla gärna in några av våra levererade maskinhallar för referenser. 

Vilka material finns våra maskinhallar i?

När det kommer till fasadmaterial för din maskinhall så väljer du bland olika paneler och profiler för att designen ska passa ditt företag. Välj och använd: plåtprofiler, sandwichpaneler, fasadkassetter, träpanel, betong, tegel eller puts. För samtliga material kan du välja från ett brett profil- och kulörprogram.

Se ritningar och gör tillval

Vi levererar alltid en stomplaceringsritning med ingjutningsgods eller så kan du köpa en komplett plintgrund med eller utan kantbalk eller betongsocklar. Du väljer fasadsystem och taksystem utifrån din maskinhalls behov och kompletterar med entrépartier i glas eller portar för godstransporter. Vid order får du sedan en leveransplan och en komplett leverans av materialet.

Ett expertteam till din service

När du beställer en maskinhall från Lindab får du tillgång till våra medarbetares kunskap och rådgivning från start till mål. Vår teknikavdelning ritar och skissar upp maskinhallen helt efter dina önskemål och ser till att du får allt du behöver. Du kan som kund känna ett lugn över att saker och ting går rätt till, allt du behöver göra är att ge oss förtroendet att skapa bästa möjliga hall för dig.