Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Mobilapplikationer

Visst är det smidigt att kunna använda din mobiltelefon som en del utav din verktygslåda? Vi har utvecklat ett antal applikationer som kan hjälpa dig snabbt, enkelt och mobilt.

Lindab Vent Tools

Appen Lindab Vent Tools innehåller en samling av användbara verktyg för ventilationsbranschen. T.ex. dimensionering av ventilationskanaler, offsetberäkning för rörlängder och centrumavstånd för olika böjkombinationer, beräkna isoleringsmängd, beräkning av taklutning, beräkning av lufteffekt och sökning och beräkning av K-faktor.

Observera: Den 5 september släpptes en uppdaterad version av appen Lindab Venttools. För Android-användare krävs det att du laddar ner en ny version av appen. Den befintliga kommer inte uppdateras automatiskt.

Lindab OneLink

Installera och styr din UltraLink via din smartphone med appen OneLink. Med OneLink har du din driftsättning i fickan. Hela ditt ventilationssystem kopplat till en app - OneLink ger dig full åtkomst. I appen kan du konfigurera ditt system, övervaka prestanda, justera inställningarna och få virtuellt stöd direkt från OneLink.

Lindab OneSet

Lindab OneSet möjliggör fjärrkontroll och enkel åtkomst till Lindabs luftflödesprodukter. Det gör det möjligt för slutanvändaren att reglera produkter enligt de specifika behoven. Appen ansluter via Bluetooth till produkten installerad i ventilationskanaler.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.