Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Mobil- & webbapplikationer

Vi har utvecklat ett antal applikationer, både som riktiga appar och som webblösningar, som kan hjälpa dig snabbt, enkelt och mobilt.

Beräkningsprogram takavvattning

Ta hjälp av vårt beräkningsprogram för att dimensionera takavvattning utifrån ditt taks unika utformning och egenskaper. Resultatet blir en komplett orderlista med artikelnummer, antal produkter och rekommenderade tillbehör till din fastighet.

Sandwich Panel Selector

Hitta den rätta panelen för ditt projekt. Med Sandwich Panel Selector får du ut det mesta som du behöver veta för att välja rätt väggpanel. Exempelvis dimensioneringsvärde, miljöegenskaper, brandegenskaper och generella materialegenskaper. Dessutom kan du välja olika profiler och kulörer och få dem visualiserade.

RoofSafetySystem

Denna webbapplikation används för att skapa specifikationer för våra olika taksäkerhetsprodukter. Du anger dina olika parametrar och applikationenen tar fram taksäkerhetsprodukter enligt svenska krav och bestämmelser för att ge rätt underlag för ett säkert tak.

WallSelector

Applikation som kan användas när du söker efter en vägg med vissa krav när det gäller ljud, brand, vägghöjd m.m. Ange relevanta kriterier för din vägg och tillgängliga väggkonfigurationer som uppfyller kraven kommer att presenteras i en tabell. Det är också möjligt att visa detaljerade rapporter från akustikmätningar.

StructuralDesigner

Används för att beräkna bärighet och nedböjning för trapetsprofilerad plåt. Det är möjligt att analysera enkelfack eller kontinuerlig plåt över 2-3 fack. Resultatet presenteras som förhållandet mellan utnyttjande och kapacitet i både brott- och bruksgränstillstånd.

EC3Library

Denna webbapplikation innehåller sektionsdata och geometrier för våra portföljer av byggplåt, C, Z, U och hattprofiler. Egenskaperna är beräknade enligt Eurocode och är tillgängliga för ett urval av de europeiska länderna.