Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Logistikhallar

Logistisklösningar är något som Lindab har många års erfarenhet av och vi vet vad som krävs för att bygga en så optimal logistiskbyggnad som möjligt. En stor lagerlokal med fria öppna ytor, en del som innehåller höglager och kanske en sektion med kontor. Vi har levererat många olika typer av logistikbyggnader.

Önskar ni veta mer om våra logistikhallar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Drönarbild på större logistikhall

En logistikbyggnad efter dina önskemål

Du styr själv hur du vill att din hall skall se ut och tillsammans med vårt team skapar vi en komplett montagesats där du väljer vilken stomtyp du önskar. Lindab har levererat flera hallar och byggnader för logistik och lager anpassat efter kundernas olika behov och förutsättningar.
Nowaste - Logistikhall

Vad ingår i en logistikhall från Lindab?

En logistikhall från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Montaget är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar gärna företag du kan anlita som har lång och bred erfarenhet av hallmontage. Vi säljer inte stallage och annat kopplat till inredningen av hallen.

Från litet till stort

Våra hallösningar är helt anpassat efter dina behov och vi arbetar med hallstorlekar från ca 100m² och upp till över 10 000m². Byggnaderna kan levereras med stora spännvidder och i stort sett obegränsade längder. Ta gärna en titt på några av våra levererade logistikhallar.

 

 

Ritningar och tillval

Vi levererar alltid en stomplaceringsritning med ingjutningsgods eller så kan du köpa en komplett plintgrund med eller utan kantbalk eller betongsocklar. Du väljer fasadsystem och taksystem utifrån dina behov och kompletterar med entrépartier i glas eller portar för godstransporter. Vid order får du sedan en leveransplan och en komplett leverans av materialet.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Ett expertteam till din service

När du beställer en hall från Lindab får du tillgång till våra medarbetarnas kunskap och rådgivning som guidar dig från start till mål. Vår teknikavdelning ritar och skissar upp hallen helt efter dina önskemål och ser till att du får ett komplett underlag.