Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Hotellösningar

​Det viktigaste ekonomiska nyckeltalet inom hotellbranschen är beläggningsgraden. Naturligtvis är beläggningsgraden direkt beroende av gästens välmående. Några mycket viktiga komfortkrav är frisk luft och att det är tyst och behagligt i rummet. Ventilationslösningen måste möta, och helst överträffa gästens krav.

Individuella behov

Eftersom människor är olika, med individuella behov och krav på komfort, är behovsanpassade inneklimat ofta en optimal lösning. Förutom kvaliteten på systemlösningarna är andra viktiga aspekter bl a hög energieffektivitet och låg driftkostnad, samt att systemen kräver minimalt underhåll.

Vår hotellapparat

Vår lösning heter Lindab Munio och det är en aktiv kylbaffel som både värmer, kyler och ventilerar för att skapa ett perfekt inneklimat i hotellrum. Lösningen använder vatten för att reglera rums-temperaturen på ett mycket effektivt sätt och är speciellt utvecklad för att enkelt installeras i rum där undertak är standard.

Inneklimatet en prio hos Scandic Crown

När det var dags att renovera Scandic Crowns 130 hotellrum föll valet på Lindab Munio. Ett val som de inte har ångrat.

 

 

 

 

En trygg partner

Som din partner hjälper Lindab dig genom hela processen och paketerar en färdig, energieffektiv ventilationslösning som är skräddarsydd för ditt och användarens behov. Vi hjälper dig att planera, dimensionera och optimera ditt projekt med våra unika IT-verktyg och expertkunskap. I slutändan får du fullständig dokumentation om dina system och branschledande produkter för ett hälsosamt inomhusklimat.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.