Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Munio - Effektiv värmning, kylning och ventilation i hotellrum

En aktiv kylbaffel som både värmer, kyler och ventilerar för att skapa ett perfekt inneklimat i hotellrum. Munio använder vatten för att reglera rumstemperaturen på ett mycket effektivt sätt. Lindab Munio kännetecknas av högsta kvalitet och unik kompakthet - med marknadens lägsta höjd och vikt. Trots kompaktheten har Lindab Munio en överlägsen energieffektivitet och prestanda, vilket garanterar ett hälsosamt inneklimat och överlägsen komfort för hotellgästen.

 

Unika dimensioner

Med Lindab Munio får du en ekonomisk, energieffektiv ventilationslösning med flera funktioner - integrerad i hotellets ventilationssystem och i den arkitektoniska utformningen. Jämfört med den näst bästa produkten på marknaden har Munio 10 % lägre höjd samt hela 30 % mindre vikt. De unika dimensionerna och låga vikten gör hanteringen enklare och installation effektivare.

Små dimensioner. Optimala funktioner.

Trots produktens små mått gör konstruktionen det möjligt att uppnå en mycket effektiv kylkapacitet. Ventilationsluften släpps ut genom JetCone-munstyckena och går in i en divergerande zon. På så sätt skapas ett lågt statiskt tryck. Det låga trycket gör att rummets varma luft induceras i ventilationsluften. Volymen av den recirkulerade inomhusluften är hela två till fem gånger ventilationsluften. Den varma rumsluften kyls ner när den passerar genom batteriet, som består av aluminiumflänsar och kopparrör med kallt, rinnande vatten inuti, och transporteras sen till ett centralt kylaggregat.

JetCone – patenterad teknologi för förenklad luftreglering

Med Lindabs unika JetCone-teknologi är det enkelt att snabbt reglera lufttryck och luftvolym precis så som du vill ha det. Lindab Munio har två individuellt justerbara stift och hela tio inställningslägen, vilket erbjuder unik flexibilitet. Totalt ger det dig tjugo olika reglerlägen för luftvolym.

Lär dig mer

Ta del av mer information om Lindab Munio i dess broschyr eller på produktsidan. Du kan även simulera hur Munio fungerar på LindQST.

Inneklimatet en prio hos Scandic Crown

När det var dags att renovera Scandic Crowns 130 hotellrum föll valet på Lindab Munio. Ett val som de inte har ångrat.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.