Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Bostäder

Varje dag andas vi in omkring 20 000 liter luft. Ett bra inneklimat i bostaden är därför en förutsättningar för att människor ska må bra i sina hem. Förändrade boendevanor gör också att behovet av bättre luft och mer bekvämlighet ökar. Intelligenta hus som fattar sina egna smarta beslut och behovsstyrda inneklimatlösningar som möter dessa behov, men som också fyller en viktig funktion i miljöomställningen.

Flerbostadshus

Oavsett om du renoverar eller bygger nytt kommer energieffektiviteten vara viktig i framtiden. Vi levererar allt inom ventilation till ditt fastighetsprojekt, som håller ner både energin och kostnaderna.

Villor

Bra ventilation i ditt hem är nyckeln till ett hälsosamt inomhusklimat och välbefinnande för dig och din familj.

Produkter för bostadsventilation

Kontaktperson hos Lindab

En trygg partner

Som din partner paketerar vi en färdig, energieffektiv lösning som är skräddarsydd för ditt och användarens behov – samt stöttar dig genom hela processen. Vi hjälper dig att planera, dimensionera och optimera ditt projekt med våra unika IT-verktyg. Vi tillhandahåller fullständig dokumentation om dina system och branschledande produkter. Det innebär en enklare vardag för dig, och ett hållbart inomhusklimat för dina kunder.