Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Service & support - Ventilation

Simulera dina produktval

Placera enkelt ut dina utvalda inneklimatprodukter i dina rum och simulera de faktiska luftrörelserna med hänsyn till beräknade lufthastigheter och ljudnivåer. Du kan givetvis visa det valda urvalet och beräkningarna grafiskt och skriva ut allt för din dokumentation, inklusive alla befintliga värden i datablad och hela projektrumsböcker.

Dokumentation

Här har vi samlat de dokument som är kopplade till våra ventilationsprodukter och lösningar. Allt från monteringsanvisningar till certifikat och byggvarudeklarationer.

MagiCloud

Vi använder MagiCloud för att ge dig tillgång till våra BIM-modeller inom ventilation och inneklimat. Här hittar du en strukturerad katalog över många ventilationsprodukter med nedladdningsalternativ i olika CAD-format. Fri användning med utökade funktioner kräver en registrering i portalen.

Programvaror & appar

Ta del av vårt breda erbjudande av programvaror, plugin och appar för ventilationsbranschen som underlättar projektering och produktval.

 

 

Föredrar du broschyrer?

Här har vi samlat vårt utbud av broschyrer för enkel läsning digitalt.

 

 

Beställningslista

För dig som föredrar att göra dina beställningar med en blankett har vi en Microsoft Excel-fil för vårt sortiment av kanalsystem med tillbehör.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.