Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Bilhallar

När en bilhall ska byggas är det viktigt att ha en halleverantör som kan leverera flexibla lösningar. Det är ofta hög prioritet på bra exponering av bilarna samtidigt som bilhallar ofta har fler verksamheter än bara bilförsäljning, som till exempel bilverkstad.

En bilhall efter dina behov

Välj själv hur du vill att din bilhall skall se ut och tillsammans med vårt team skapar vi en komplett montagesats där du väljer vilken stomtyp du önskar. Lindab har levererat flera hallar och byggnader för försäljning av bilar och vi anpassar alltid efter kundernas olika behov och förutsättningar.
Bilhall med ett antal bilar

Vad ingår?

Bilhallarna från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Montaget är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar gärna företag du kan anlita som har lång och bred erfarenhet av hallmontage.
Vit affärsbyggnad

Från litet till stort

Våra hallösningar är helt anpassat efter dina behov och vi arbetar med hallstorlekar från ca 100m² och upp till över 10 000m². Byggnaderna kan levereras med stora spännvidder och i stort sett obegränsade längder. Ta gärna en titt på några av våra levererade hallar.

 

 

Ritningar och tillval

Vi levererar alltid en stomplaceringsritning med ingjutningsgods eller så kan du köpa en komplett plintgrund med eller utan kantbalk eller betongsocklar. Du väljer fasadsystem och taksystem utifrån dina behov och kompletterar med entrépartier i glas eller portar för godstransporter. Vid order får du sedan en leveransplan och en komplett leverans av materialet.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Ett expertteam till din service

När du beställer en hall från Lindab får du tillgång till våra medarbetarnas kunskap och rådgivning som guidar dig från start till mål. Vår teknikavdelning ritar och skissar upp hallen helt efter dina önskemål och ser till att du får ett komplett underlag.