Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Kompletta stålhallar och byggsystem

Alla byggprojekt är unika. Därför krävs det mer än ett flexibelt byggmaterial för att resultatet ska leva upp till dina förväntningar. Bakom varje lösning från Lindab finns decennier av erfarenhet och kompetens inom byggande i plåt och stål. Vi har förenklat och utvecklat hela processen från konstruktion och dokumentation till montage och estetik. Det gör att du får bättre totalekonomi i ditt projekt. Men det betyder inte att det finns plats för spännande arkitektur. Vi specialanpassar och hittar detaljlösningar utifrån dina önskemål.

Med ett rikstäckande nät av säljare, en bred kunskap i våra teknikcenter och egentillverkade produkter håller vårt erbjudande hög klass från första kontakt till sista skruv.

 

Två personer diskuterar med Lindabkatalog

Ditt projekt är vårt projekt

När du gör affärer med oss får du alltid en personlig och kunnig kontakt som är med dig från start till mål. I våra egenutvecklade programvaror konstrueras, dimensioneras, kvantifieras och optimeras ditt byggprojekt rätt från början. Genom den senaste tekniken inom BIM och VR-visualisering kan vi i ett tidigt stadie hjälpa dig med bra lösningar. Fullständig dokumentation är en självklarhet och vi levererar allt du behöver i form av offertunderlag, specifikationer och ritningar.
Drönarfoto över Lindabs fabrik i Förslöv

Egen tillverkning

I Förslöv på Bjärehalvön ligger vår stora fabrik för byggkomponenter. Härifrån förser vi Sverige med produkter och lösningar som förenklar byggandet, allt från takavvattning till takplåtar och innerväggsreglar. Vi har även en fabrik i Luleå som tillverkar våra sandwichpaneler. Utanför Sverige har vi ett flertal tillverkande enheter men i stort sett alla produkter som levereras i Sverige är tillverkade i våra svenska fabriker. Med egen svensk tillverkning anpassar vi oss snabbt efter våra kunders behov och blir en trygg partner med snabba leveranser.
Två personer som arbetar vid surfplatta

Expertkompetens

Med hjälp av våra konstruktörer, tekniska rådgivare och byggingenjörer kan vi erbjuda dig expertkunskap som säkerställer att ditt projekt får de rätta förutsättningarna. Vi hjälper dig med att rita och beräkna för att tillsammans få fram den bästa lösningen.
Laptop med Lindab Wallselector på skärmen

Programvaror och digitala verktyg

Vi erbjuder programvaror och digitala verktyg för konstruktion och beräkning av olika bygglösningar. Dessutom hittar du stora delar av våra byggkomponenter som BIM-objekt. Detta kombinerat med vårt projektstöd syftar till att göra din dag till en bättre vardag.
Stålrulle som rullas ut

Från råvara till smarta produkter

Stål ligger Lindab varmt om hjärtat och har sedan starten 1959 varit den viktigaste råvaran och en betydande del i företagets framgångssaga. I dag är Lindab mer än bara en leverantör av produkter i stål. Vi tillverkar produkter som kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet och energieffektivitet som levereras med hög service och kunskap.

 

 

Två höghus med gröna växter

Hållbart byggande

Hållbarhetscertifiering av byggnader är en viktig fråga för Lindab. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som hjälper till att bygga byggnader av högsta kvalitet med bekväma miljöer att leva och arbeta i.