Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Tre glada medarbetare på kontor

För studenter

Lindabs engagerade och kompetenta medarbetare utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter. Och det gör vi bra! Koncernen har varit lönsam varje år sedan starten och är idag marknadsledande i stora delar av Europa. För att det ska fortsätta gå bra är det viktigt för Lindab att ha kompetenta och engagerade medarbetare, såväl idag som i framtiden.

Vi välkomnar därför unga människor och studenter i vår verksamhet genom att erbjuda lärlingsprogram, examensarbeten, praktik, internship och sommarjobb.

Examensarbete och praktik

Lindab är ett framgångsrikt företag. Det är vi glada för, men inte nöjda. Vi strävar efter ständiga förbättringar såväl i vardagen som i stora innovationer. Vårt mål är att förbättra inomhusklimat och förenkla byggandet av hållbara byggnader.

Studerar du på högskola/universitet och vill vara en del av Lindab genom att skriva ditt examensarbete eller göra praktik/internship hos oss? Skicka en spontanansökan (skriv tydligt att det avser examensarbete) eller kontakta våra personalchefer Paula, Björn eller Malin.

Sommarjobba på Lindab

Under perioden mars-november förstärker vi inom produktion och lager i Grevie och Förslöv (Båstads kommun) med ca 100 sommarjobb! De flesta produktionsenheter har tvåskift. Både Grevie och Förslöv har goda kollektivtrafikanslutningar.

Ansökan öppnar i början av året - håll utkik på vår sida med lediga tjänster. Platserna är eftertraktade, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsplattformen.

Du...

  • Är minst 18 år
  • Kan tillräcklig svenska för att vi ska kunna erbjuda dig en säker arbetsmiljö

Lindab erbjuder...

  • Trevlig och säker arbetsmiljö i ett spännande internationellt bolag i byggbranschen
  • Upplärning och utbildning för din roll
  • Möjlighet att bidra till ett mer hållbart och energieffektivt byggande

Svensk Gymnasielärling

Lindab deltar i Båstad kommuns satsning på GLA - Gymnasial lärlingsanställning (Industriprogrammet) eftersom det är viktigt för oss att ha kompetenta och engagerade medarbetare idag och i framtiden.

GLA är en utbildningsform som riktar in sig på områden där efterfrågan på kompetens är stor. Som Svensk Gymnasielärling med GLA delar du din studietid mellan att gå i skolan och att vara anställd hos oss.

Det innebär att du som gymnasielärling får möjlighet till gymnasieexamen med högskolebehörighet men även arbetslivserfarenhet, lön och ett nätverk som kan hjälpa dig att avancera fortare i karriären direkt efter examen.

Läs mer på Båstad kommuns hemsida.

Tre glada medarbetare på kontor

Säg hej!

Lindab håller alltid ögonen öppna efter kompetenta och engagerade medarbetare. Om du inte finner någon ledig tjänst som passar dig ser vi gärna att du presenterar dig för oss genom att göra en spontanansökan! Alla spontanansökningar tas emot av HR som tar närmare kontakt ifall det finns någon öppning.