Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Pappa lyfter pojke

Vi erbjuder

Förmåner

Hos Lindab tar vi hand om våra anställda. Vi tror på att en frisk och glad personal ger ett friskt och välmående företag. Därför erbjuds alla anställda olika förmåner.

📝 Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension.

💰 Vinstandelstiftelse, beroende på koncernens resultat har du som tillsvidaranställd årligen möjlighet att tilldelas resultatandelar i Lindab.

🧐 Individuell pension- och försäkringsrådgivning via Collea samarbetspartner.

💸 Erbjudande och rabatter via vårt intranät, allt från lokala till rikstäckande erbjudanden. 

💪Friskvårdsbidrag, ett generöst friskvårdsbidrag på hela 3720kr/kalenderår.

🩸 Falck- företagshälsovård, sjuk-friskanmälan och möjlighet till personlig rådgivning och samtalsstöd.

🍽 Subventinerad lunch via personalrestauranger på Bjäre (Bjärebolagen). 

🥪 Subventionerad frukost.

☕️ Fritt kaffe och övriga varma drycker via våra dryckesmaskiner. 

🍏 Fri frukt, du kan avnjuta färsk frukt varje dag genom utplacerade fruktkorgar.

Lindab erbjuder goda utvecklingsmöjligheter

Det är en av anledningarna till att många anställda stannar så länge – hela 22% av våra svenska medarbetare har jobbat på Lindab i över 25 år!

 

 

Utvecklas med Lindab

Karriärvägar

Det finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget - det är många av våra medarbetare exempel på. En stor del av våra tjänster rekryteras internt. I och med att vi är en koncern med 5100 medarbetare i 32 länder finns det även chans att arbeta i internationella projekt.

Individuell utvecklingsplan

Det är av lika stor vikt för Lindab att utveckla anställda som att utveckla företaget. Alla tjänstemän har en individuell utvecklingsplan där man årligen uppdaterar mål och utvecklingsåtgärder tillsammans med sin chef. Detta är en del av Lindabs strukturerade och målmedvetna arbete med Performance management.

2017 mottog Lindab Competensumpriset för vår kompetensutveckling

Motivering: ”Kompetens står högst upp på ledningens agenda sedan Lindab genom sin nya strategi befinner sig i ett skifte, från produkter till lösningar, med fokus på medarbetarna för långsiktig framgång. Ledarskap, kultur och kompetens står i centrum i det förankringsarbete som sker i organisationen. Med hjälp av digitala och analoga mötesplatser har man lyckats att involvera och engagera samtliga 370 chefer världen över. Genom att ta ägandeskap över sin egen utveckling blir medarbetarna en viktig länk i kedjan för att vara ”One Lindab”. På imponerande kort tid har man gått från att veta till att göra och Lindab kan nu möta framtidens kompetensbehov på en global spelplan, utan att tumma på sitt löfte till medarbetare och kunder hemma på Bjäre. Vilket inte bara visat sig bra på papper, utan även i den ekonomiska utvecklingen.”

Tre medarbetare pratar glatt

Bli en av oss!

Vill du vara med på resan mot ett mer hållbart byggande? Ta chansen och sök en av våra lediga tjänster. Eller varför inte skicka in en spontanansökan?