Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Pappa lyfter pojke

Vi erbjuder

Lindab erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Det är en av anledningarna till att många anställda stannar så länge – hela 22% av våra svenska medarbetare har jobbat på Lindab i över 25 år!

Vi tror på att en frisk och glad personal ger ett friskt och välmående företag. Därför erbjuds alla anställda olika förmåner.

Utvecklas med Lindab

​Lindab är ett företag att utvecklas på och med. Det är en av anledningarna till att många av våra anställda stannar så länge – hela 22% av våra svenska medarbetare har jobbat på Lindab i över 25 år!

Karriärvägar

Det finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget - det är många av våra medarbetare exempel på. En stor del av våra tjänster rekryteras internt. I och med att vi är en koncern med 5100 medarbetare i 32 länder finns det även chans att arbeta i internationella projekt.

Individuell utvecklingsplan

Det är av lika stor vikt för Lindab att utveckla anställda som att utveckla företaget. Alla tjänstemän har en individuell utvecklingsplan där man årligen uppdaterar mål och utvecklingsåtgärder tillsammans med sin chef. Detta är en del av Lindabs strukturerade och målmedvetna arbete med Performance management.

2017 mottog Lindab Competensumpriset för vår kompetensutveckling
Motivering: ”Kompetens står högst upp på ledningens agenda sedan Lindab genom sin nya strategi befinner sig i ett skifte, från produkter till lösningar, med fokus på medarbetarna för långsiktig framgång. Ledarskap, kultur och kompetens står i centrum i det förankringsarbete som sker i organisationen. Med hjälp av digitala och analoga mötesplatser har man lyckats att involvera och engagera samtliga 370 chefer världen över. Genom att ta ägandeskap över sin egen utveckling blir medarbetarna en viktig länk i kedjan för att vara ”One Lindab”. På imponerande kort tid har man gått från att veta till att göra och Lindab kan nu möta framtidens kompetensbehov på en global spelplan, utan att tumma på sitt löfte till medarbetare och kunder hemma på Bjäre. Vilket inte bara visat sig bra på papper, utan även i den ekonomiska utvecklingen.”

Förmåner

Hos Lindab tar vi hand om våra anställda. Vi tror på att en frisk och glad personal ger ett friskt och välmående företag. Därför erbjuds alla anställda olika förmåner.

Vinstandelsstiftelse

Fastanställda medarbetare i Sverige får förmånen att vara med i Lindabs vinstandelsstiftelse och därmed ta del av företagets resultat. Årligen sätts delar av resultatet av till stiftelsen, och medlen placeras i Lindabaktier. Efter 5 års förvaltning kan man som andelsinnehavare ta ut sina andelar som kontanter eller låta dem förvaltas vidare av Vinstandelsstiftelsen.

Kaffe och frukt

Vi bjuds på kaffe och frukt på alla våra arbetsplatser.

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag är något Lindab gärna vill ge då företaget tycker det är viktigt att man har en aktiv fritid som gör att man mår bra. För heltidsanställda är friskvårdsbidraget för närvarande 1800 kronor per kalenderår.

Massage

Lindab subventionerar massage för alla anställda för ökat välmående.

Rabatter och erbjudanden

Som anställd på Lindab har man förmånen att ta del av rabatterbjudanden kopplade till företagspartners inom bland annat fordon, hemservice och hotell.

Tre medarbetare pratar glatt

Bli en av oss!

Vill du vara med på resan mot ett mer hållbart byggande? Ta chansen och sök en av våra lediga tjänster. Eller varför inte skicka in en spontanansökan?