Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Padelhallar

Padel (padeltennis) har växt väldigt fort i Sverige de senaste åren. Sporten som har sitt fäste i Spanien och Latinamerika har nu också blivit en stor del av idrottslivet i Sverige. Det har inneburit en ökad efterfrågan för att bygga och äga padelhallar. Vi erbjuder padelhallar som du kan bygga efter just dina specifika behov. Våra padelhallar är tillverkade av högsta kvalitét och har en god ventilation. 

Varmt välkommen att kontakta oss om ni önskar veta mer om våra padelhallar och dess priser.

 
Drönarbild på padelhall i Kristianstad

Bygg padelhall efter dina önskemål

Välj själv hur du vill att din padelhall skall se ut och tillsammans med vårt team skapar vi ett komplett montage där du väljer vilken stomtyp du önskar. Lindab har levererat flera padelhallar och vi vet vad som krävs för att uppfylla kundernas olika behov och förutsättningar. Att bygga en padelhall med Lindab ska vara enkelt och roligt!

Vad ingår i våra padelhallar?

Padelhallarna från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Vi säljer inte padelbanorna som monteras i hallen utan det gör leverantörer som är experter på sporten.

Kan Lindab montera padelhallen åt er?

Montaget av padelhallen är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar att anlita företag som har lång erfarenhet av att montera padelhallar, och som du kan lita på.

Padelhall inifrån

Från litet till stort

Våra hallösningar är helt anpassat efter dina behov och vi arbetar med hallstorlekar från ca 100m² och upp till över 10 000m². Byggnaderna kan levereras med stora spännvidder och i stort sett obegränsade längder. Ta gärna en titt på några av våra levererade padelhallar.

 

 

Ritningar och tillval

Vi levererar alltid en stomplaceringsritning med ingjutningsgods eller så kan du köpa en komplett plintgrund med eller utan kantbalk eller betongsocklar. Du väljer fasadsystem och taksystem utifrån dina behov och kompletterar med entrépartier i glas eller portar för godstransporter. Vid order får du sedan en leveransplan och en komplett leverans av materialet.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Ett expertteam till din service

När du beställer en hall från Lindab får du tillgång till våra medarbetarnas kunskap och rådgivning som guidar dig från start till mål. Vår teknikavdelning ritar och skissar upp hallen helt efter dina önskemål och ser till att du får ett komplett underlag.