Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Kontor

Luftflöde, luftkvalitet, temperatur och ljudnivå är faktorer som påverkar vår prestationsförmåga i en kontorsmiljö. Det finns också ett samband mellan luftomsättning och sjukfrånvaro. Ett bra inneklimat i kontorsbyggnader har med andra ord stor betydelse för produktivitet, komfort och framförallt människors välbefinnande. Behovsstyrd ventilation och kylning är ett intelligent sätt att spara energi och samtidigt säkra ett optimalt inomhusklimat.

Olika lösningar för olika behov

Byggnadens arkitektur, placering och vilken typ av verksamhet som förekommer i byggnaden är bara några saker som påverkar behovet av lösningens funktion, kvalitet och estetik. Lindab hjälper dig att skräddarsy rätt lösning för ett produktivt inneklimat och kan möta de mest extraordinära önskemålen av speciallösningar.

Pascal System Management

Behovsstyrd ventilation i alla rum fungerar som den starka grunden – lägg till Lindab Pascal System Management och du får full kontroll över ditt inomhusklimat.

Solus

Solus är ett system med vattenburen kyla och värme i samma produkt. Tack vare det anpassade batteriet, levererar Solus en enastående kyl- och värme effekt per grad temperaturskillnad mellan vattenkretsen och rumstemperaturen. Systemet är självreglerande och har låg underhållskostnad.

Tilluftsbafflar

Tilluftsbaffelsystem arbetar med lägre luftflöden än exempelvis Pascal. Kylbehovet distribueras med vatten till tilluftsbaffelns batteri där tilluft och befintlig rumsluft blandas.

 

 

 

 

En trygg partner

Som din partner hjälper Lindab dig genom hela processen och paketerar en färdig, energieffektiv ventilationslösning som är skräddarsydd för ditt och användarens behov. Vi hjälper dig att planera, dimensionera och optimera ditt projekt med våra unika IT-verktyg och expertkunskap. I slutändan får du fullständig dokumentation om dina system och branschledande produkter för ett hälsosamt inomhusklimat.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.