Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Logga in
Två höghus med gröna växter

Hållbara byggnader för vår framtid

På Lindab vill göra det enkelt att bygga hållbart. Vi utvecklar våra produkter med hänsyn till miljön och vi uppfinner lösningar som möter behovet av komfort och energieffektivitet. Vi vill bidra till hållbar utveckling med produkter och tjänster som effektiviserar byggande, minskar resursförbrukning och förbättrar inomhusklimat för allas hälsa och välmående. Vi gör det så att du kan fortsätta bygga med gott samvete - inte bara idag, utan också imorgon.

Vi förväntar oss att produkter och tjänster som levereras till Lindab ska vara av Lindabs kvalité. Vi stödjer och hjälper strategiska leverantörer att förbättra deras kvalitet samt sociala och miljömässiga prestationer. Samarbetet kräver öppenhet, transparens och ärlighet. Med våra kunders framgång i fokus, tillför vi en hållbar försörjningskedja genom att arbeta och utvecklas tillsammans med våra leverantörer.

Med Lindab som din partner kan du vara trygg med dina produktval. Vi tillhandahåller intyg om att våra produkter når högt ställda kvalitets- och miljökrav. Tillsammans skapar vi hälsosamma byggnader och bidrar till ett bättre klimat för vår planet.

Certifieringssystem

En byggnads miljöprestanda bedöms genom poängsättning inom ett antal olika områden som energianvändning, inomhusklimat och materialval. Lindab kan hjälpa till att samla poäng inom en rad olika områden. Högre poäng och betyg kan uppnås genom att välja våra produkter och konstruera lufttäta, energieffektiva system.