Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Tak

Lindab erbjuder plåtslagerimaterial för tak, färdig takprofiler, taksäkerhet, takavvattning, högprofilplåt och många andra lösningar. Vi är helt enkelt experter på taklösningar.

Takprofiler

Färdiga takprofiler direkt från fabrik har vi ett brett utbud av. Du kan få ett tak med en bandtäckningsprofil, eller ett plåttak som ser ut som betongpannor. Valet är ditt. Oavsett så håller alla profilerna hög kvalitet och kommer att skydda din fastighet många år framöver.

Solcellstak

Lindab SolarRoof är vår lösning för ett plåttak med integrerade solceller. Lösningen kommer både som bandtäckningsskivor (LSP) eller som en färdig takprofil med bandtäckningsutseende (SRP). Oavsett lösning får du ett nytt plåttak som är redo att producera hållbar energi omgående.

Takavvattning

Inget tak är komplett utan vattenavrinning. Det säkerställer att all nederbörd på ett säkert sätt forslas bort från tak och fasad och på så sätt säkerställer en lång livslängd på fastigheten utan några fuktskador. Vår takavvattning håller högsta kvalitet och innehåller ett brett utbud av komponenter.

Taksäkerhet

Med Lindabs taksäkerhetssystem får du individuella lösningar och komponenter som inte bara tillhandahåller det bästa skyddet. Det går dessutom att använda på många olika slags tak. Välj mellan varmförzinkat eller lackerat. De många olika nyanserna ger dig möjlighet att skapa ett snyggt helhetsintryck.
Grått plåttak på villa

Lindab RooFit

Lindab RooFit är en komplett lösning för bandtäckta plåttak - med 30 års garanti! Plåtslagaren ger oss ritningar och takplan för hela bygget och vi kommer tillbaka med ett komplett tak. I Lindab RooFit ingår nämligen både det rent administrativa (materialmängdning, offerering och specifikationer), det praktiska och produkterna (takmaterial och alla kringprodukter). Dessutom får du ett garantidokument på 30 år. När det är dags att påbörja plåtslageriarbetet levererar vi plåtslagarens RooFit-kit till rätt plats, i rätt tid. (RooFit gäller ej våra övriga takprofiler, enbart bandtäckta tak utförda av plåtslagare)

Nedpendlat undertak

Att dölja installationer i taket eller kanske helt förändra förutsättningarna och känslan för ett rum gör du enkelt med vår lösning för undertak. Med en smidig klick-installation får du snabbt och enkelt ett robust och ordentligt ramverk för ett nytt innertak.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.