Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Lantbruksbyggnad

Lantbruksbyggnader

Byggnader och hallar för lantbruksverksamhet är något som Lindab har många års erfarenhet av och vi vet vad som krävs för att bygga en så optimal lantbruksbyggnad som möjligt. Oavsett om du ska ha en byggnad för att förvara foder eller inhysa boskap och djur så har vi en lösning för dig.

En byggnad efter dina önskemål

Du bestämmer själv hur du vill att din hall skall se ut och vad den ska inhysa. Tillsammans med vårt team skapar vi en komplett montagesats där du väljer vilken stomtyp du önskar. Lindab har levererat flera hallar och byggnader för lantbruk anpassat efter kundernas olika behov och förutsättningar.

Vad ingår?

Lantbruksbyggnader och hallar från Lindab består av en materialsats av väggar, tak och stomme inklusive stommontage. Montaget är du som kund ansvarig för och vi rekommenderar gärna företag du kan anlita som har lång och bred erfarenhet av hallmontage.

Från litet till stort

Våra hallösningar är helt anpassat efter dina behov och vi arbetar med hallstorlekar från ca 100m² och upp till över 10 000m². Byggnaderna kan levereras med stora spännvidder och i stort sett obegränsade längder. Ta gärna en titt på några av våra levererade lantbruksbyggnader.

 

 

Ritningar och tillval

Vi levererar alltid en stomplaceringsritning med ingjutningsgods eller så kan du köpa en komplett plintgrund med eller utan kantbalk eller betongsocklar. Du väljer fasadsystem och taksystem utifrån dina behov och kompletterar med entrépartier i glas eller portar för godstransporter. Vid order får du sedan en leveransplan och en komplett leverans av materialet.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Ett expertteam till din service

När du beställer en hall från Lindab får du tillgång till våra medarbetarnas kunskap och rådgivning som guidar dig från start till mål. Vår teknikavdelning ritar och skissar upp hallen helt efter dina önskemål och ser till att du får ett komplett underlag.