Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Man tittar på ritning

Det här är Lindab

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 5 000 anställda och är etablerat i 20 länder. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Stålrulle som rullas ut

Från råvara till smarta produkter

Stål ligger Lindab varmt om hjärtat och har sedan starten 1959 varit den viktigaste råvaran och en betydande del i företagets framgångssaga. I dag är Lindab mer än bara en leverantör av produkter i stål. Vi tillverkar produkter som kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet och energieffektivitet som levereras med hög service och kunskap.
Lindabs ljudlabb

Frisk luft och hållbara byggnader

Lindabs passion och drivkraft som leverantör är att förenkla byggandet och att uppnå bästa möjliga inomhusklimat där frisk luft är en förutsättning. Genom att förenkla i alla steg gör vi på Lindab det enklare att bygga hållbart. Vi utvecklar alla våra produkter med hänsyn till miljön och klimatet.

För ett bättre klimat

Vi vill skapa hälsosamma inomhusmiljöer och byggnader. Och samtidigt göra det på ett sätt som bidrar till ett bättre klimat för vår planet.

Kärnvärden

Lindab kännetecknas av tre kärnvärden, vilka utgör grunden för den företagskultur som genomsyrar hela företaget i alla led.

Tre medarbetare pratar glatt

Bli en av oss!

Vill du vara med på resan mot ett mer hållbart byggande? Ta chansen och sök en av våra lediga tjänster.

Årsredovisning och hållbarhetsrapport 2022

Ta del av vår senaste årsredovisning och hållbarhetsrapport.