Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Kontorslandskap med ventilationsprodukter

Hållbara ventilationslösningar

Genom 30 välsorterade butiker, webbshop, projektsäljare och egna tillverkande enheter erbjuder Lindab ventilationsbranschen i Sverige allt från enskilda komponenter till kompletta inomhusklimatlösningar. Vi erbjuder ett obegränsat utbud av funktionella, enkla, ekonomiska och miljömässiga ventilationslösningar för både bostäder och kommersiella fastigheter. Eller bara ett par nitar. Det är helt upp till dig att avgöra i vilken utsträckning du vill göra för att affärer med oss.

Så gör du ventilationsaffärer med oss

Vi vill förenkla byggandet. Det innebär för oss att vi vill finnas nära, vara ständigt tillgängliga och kunna erbjuda vår expertkunskap när du behöver den. Det gör vi genom dessa tre försäljningskanaler.

Drönarfoto över Lindabs fabrik i Grevie

Egen tillverkning

I Grevie på Bjärehalvön ligger vår stora ventilationsfabrik. Härifrån förser vi Sverige med frisk luft och ett hälsosamt inneklimat. Utöver fabriken i Grevie har vi lokal kanaltillverkning runt om i landet och ytterligare en fabrik i Boliden. Utanför Sverige har vi ett flertal tillverkande enheter. Allt sammantaget gör oss till en komplett ventilationsleverantör, från första upphängning till sista luftdon.
Lindabs ljudlabb

Forskning och utveckling

I våra laboratorier kombinerar vi våra kunders idéer och åsikter med vår egen kompetens och erfarenhet, innan vi börja producera någonting. Vi har även en innovationshubb som arbetar med att hitta nya lösningar och ta oss närmare vårt mål att tillhandahålla bättre och hälsosammare inneklimat för alla.
Datorskärm med projekteringsvertyget lindQST

Programvaror och digitala verktyg

Vi erbjuder programvaror och digitala verktyg för konstruktion och beräkning av kompletta ventilationsanläggningar, klimatsimulering och program avsedda för urval och simulering av luftdon och ljuddämpare. Detta kombinerat med vårt projektstöd syftar till att göra din dag till en bättre vardag.

Våra dotterbolag

Lindab har ett antal svenska dotterbolag som fokuserar på ventilationsprodukter, Crenna, Ekovent, Alig Ventilation och Girovent.

 

 

Två höghus med gröna växter

Hållbart byggande

Hållbarhetscertifiering av byggnader är en viktig fråga för Lindab. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som hjälper till att bygga byggnader av högsta kvalitet med bekväma miljöer att leva och arbeta i.