Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

 

 

Tre paket som underlättar valet av anslutningslåda och takdon.

Vi på Lindab erbjuder ett stort urval av takdon i olika utföranden och med olika funktioner som täcker in alla rumsbehov. För att planering, inköp, installation och montering ska bli så enkelt som möjligt för dig som kund lanserar vi nu tre portföljer. Basic, Premium och Expert heter våra tre paket med anslutningslåda och takdon, som namnen avslöjar skiljer sig paketen beroende på hur avancerat behovet är.

 

 

Vilket paket passar ditt behov?

Takdon för alla behov

Vi erbjuder ett komplett urval av takdon i olika utföranden och med olika
funktioner som täcker in alla rumsbehov. Takdonen LCP, LKP och NQ19 (tidigare NS19) är våra populäraste takdon som täcker många behov, men prata gärna med en Lindab-expert för information om övriga takdon.

Överluftsdon för alla väggtyper

Våra två överluftsdon OLC och OLR täcker in alla rumsbehov. De har dessutom
uppdaterats med förenklade konsoler för montage samt att perforerade
väggenomföringen blir tillval och vi kan nu ge ljuddata utan mellanröret.

 

 

Praktisk testning och skräddarsydda lösningar

För oss är innovation och utveckling avgörande. I vårt inomhusklimatlabb i Farum, Danmark utför vi noggranna tester och mätningar som ligger till grund för våra produkter.Vi välkomnar även kunder som behöver fullskalig testning och dokumentation för speciella projekt. 

 

 

Använd våra planeringsverktyg

Effektivisera din designprocess med Lindabs omfattande ventilationsprogram, verktyg och plugins. Våra verktyg är skapade för att stödja ventilationsdesigners i varje steg och förenklar produktval, dimensionering, beräkningar och prestandautvärderingar. Våra digitala lösningar är fokuserade på att underlätta skapandet av kompletta, energieffektiva ventilations- och inomhusklimatsystem, och gör planering enkel och effektiv.

 

 

Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.