Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Logga in

Köpvillkor

Allmänna köpvillkor

Vänligen notera att bekräftat transportdatum kan ändras med kort varsel med anledning av den pågående coronavirus-krisen och utvecklingen av densamma. Om förseningar av råmaterial, produktion eller transport uppstår som ett resultat av virus-krisen, reserverar sig Lindab Sverige AB rätten att försena leveranser till när detta är möjligt att göra, utan att förseningsviten eller andra påföljder kan göras gällande av kunden.

Samtliga köp på www.lindab.se sker enligt NL09 eller gällande avtal mellan kund och Lindab Sverige AB, org nr 556247-2273. Lindab förbehåller sig rätten att korrigera och makulera orders till följd av tryckfel och felaktig leveranstid. Lindab förbehåller sig också rätten att neka order.

  • Lindab tillhandahåller montage-, drift-, skötsel- och underhållsinstruktioner genom att dessa finns tillgängliga på www.lindab.se samt www.lindqst.com i den omfattning som är lämpligt med hänsyn till varans art. De kan tillhandahållas köparen på begäran.
  • Av Lindab Sverige AB satta leveranstider avser transportdag.
  • Äganderättsförbehåll: säljaren Lindab Sverige AB förbehåller sig äganderätten till godset intill dess full betalning erlagts.
  • För order under 1000 kr exkl. moms debiteras en expeditionsavgift om 52 kr.
  • Eventuell frakt- och emballagekostnad tillkommer vid fakturering, eventuella lastpallar, pallkragar och järnställ krediteras vid retur.
  • Anmärkningar, ej gjorda senast dagen efter bekräftelsedatum, godkännes ej.
  • Betalning skall vara oss tillhanda senast på förfallodagen annars debiteras dröjsmålsränta med för närvarande 18%.
  • Retur av lagerförda produkter godtas vid oskadat material och emballage efter returavgift om 25% av köpeskillingen. Kundanpassade och ej lagerförda produkter kan ej returneras.

Beställnings- och orderbekräftelse

När du lagt din order på www.lindab.se kommer du omedelbart att mottaga en beställningsbekräftelse. Beställningsbekräftelsen är inte en juridiskt bindande orderbekräftelse, och innebär således inte att ett avtal träffats. Beställningsbekräftelsen är enbart en elektronisk kvittering på att din order gått igenom. En bindande orderbekräftelse skickas så fort din order har handlagts och godkänts.

Övrigt

Var god att ange kundnummer och ordernummer vid all korrespondans kring din beställning.