Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Industrilösningar

En industrilokal är som regel stor och kräver en ventilationslösning som är effektiv, dämpar oväsen och bidrar till en låg energikostnad med så lite miljöpåverkan som möjligt. Allt utan att uppta värdefull yta som kan användas för exempelvis produktion.

Vikten av bra ventilation

I större lokaler och industrier handlar det ofta om kraftiga luftflöden och vanligtvis finns det behov för både värme och kyla vilket ställer krav på ventilationslösningen. Det är oerhört viktigt med ett bra inneklimat för de människor som arbetar i lokalen och studier visar att ett bra inneklimat både ökar effektiviteten, arbetsprestationen och välmåendet.

Skräddarsydda lösningar

Lindab skräddarsyr lösningar för industrilokaler med allt från stora ljuddämpare och aggregat till kraftiga kanalsystem och industridon. Allt för att din industri ska kunna prestera på bästa möjliga sätt ur alla synvinklar. När SCA skulle renovera och utöka sin fabrik i Piteå hittade vi en lösning som passade dem allra bäst och samtidigt sänkte deras kostnader.

 

 

 

 

En trygg partner

Som din partner hjälper Lindab dig genom hela processen och paketerar en färdig, energieffektiv ventilationslösning som är skräddarsydd för ditt och användarens behov. Vi hjälper dig att planera, dimensionera och optimera ditt projekt med våra unika IT-verktyg och expertkunskap. I slutändan får du fullständig dokumentation om dina system och branschledande produkter för ett hälsosamt inomhusklimat.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.