Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Lindab Innovation Hub

Luftföroreningar är en av de största globala miljö- och hälsoutmaningarna genom tiderna. I själva verket kan inomhusluften vara upp till fem gånger så förorenad som utomhusluften. Det innebär att vi löper högre risk att utveckla astma och andra luftvägssjukdomar om vi befinner oss i byggnader med dålig luftkvalitet. Det som är än värre är att barn är ännu mer känsliga.

Lindab Innovation Hub skapades med syfte att öka både vår egen och andras kunskap om inomhusluft. Vi tycker att alla förtjänar ren inomhusluft. Därför experimenterar vi med teknik, produkter, koncept och affärsmodeller för att hitta nya, smarta och hållbara sätt att förbättra inomhusklimatet. För människors hälsa, prestanda och produktivitet.

Vägen till att lyckas tror vi är öppen innovation. Och de grundläggande ingredienserna – öppna samarbeten, inkludering, engagemang och attityd. Tillsammans ska vi utmana befintliga attityder och hitta nya insikter. Det tror vi är vägen fram till en mer hälsosam och hållbar inomhusmiljö för alla.

Läs mer om Lindab Innovation Hub och de projekt som bedrivs på www.lindabinnovationhub.com.

 

>>  Tillbaka till samtliga aktiviteter