Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Innerväggsreglar

Vi vet att tiden är viktig. Du jobbar hårt för att hinna bli färdig i tid och allt ska ske så effektivt som möjligt. Med Lindab RdBX får du en innerväggslösning du redan känner väl till, men som går snabbare att utföra. Tester visar att de nya reglarna gör att du kan att minska monteringstiderna på plats med hälften. Det är som om du skulle få dubbelt så mycket tid till förfogande – du frigör tid för andra viktiga uppgifter.

Start. Klick. Klart!

När skenorna är på plats “klickar” du bara fast reglarna på plats utan att använda verktyg eller fästdon. Det enda du behöver göra är att placera och trycka till, så är det klart. Sen kan du lätt flytta reglarna för justeringar även efter att de är fastspända i skenorna. Låsflikarna på reglarna ger den styvhet som behövs och gör att du kan fästa gipsskivorna utan ansträngning. Sedan kan du använda gipsskivan för finjusteringar och rätta till reglarnas placering.

Ingen kapning behövs

Med Lindab RdBX kan du justera längden själv utan kapning. Du drar bara ut eller skjuter in reglarna när du behöver justera längden. Det är samma slags Lindab RdBX-reglar som tidigare – du bara kombinerar dem för att skapa nya möjligheter och extra längd. Det gör Lindab RdBX till ett perfekt system för projekt med särskilda krav som t.ex. snedtak eller tak med varierande höjd. Från och med nu är du alltid förberedd inför plötsliga ändringar.

Fördelar med stålreglar

Lindab RdBX-reglarna har utvecklats ur de RdB-reglar som redan finns på marknaden. Du får exakt samma fördelar: de är lätta, styva samt ljudisolerande och tillverkade av varmförzinkat stål. Stål är det perfekta byggmaterialet. Det behåller sin styrka och form oavsett vilka förhållanden det utsätts för under byggprocessen. Dessutom är stål ett t material som är till 100 procent återvinningsbart, om och om igen.
Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.