Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Renoveringspaneler

Behovet av smidiga och kostnadseffektiva renoveringar är stort. Lindabs renoveringspanel med isolering i olika tjocklekar sätts snabbt upp med fästreglar på tidigare underlag. Resultatet är renoverade fasader med samma utseende som nya panelbyggnader och en lägre energiförbrukning för fastigheten.

Ge din fastighet nytt liv

Med effektiva renoveringspaneler ger du snabbt och kostnadseffektiv din befintliga fastighet ett nytt utseende samtidigt som den extra isoleringen hjälper till att sänka energikostnaderna.

Lättmonterat

Lindabs renoveringspaneler är ett egenutvecklat och patenterat byggsystem som tillåter att nya tunna paneler monteras på en äldre byggnads slitna fasad. Infästningen görs kontinuerligt längs överkanten på varje panel med en fästregel som enkelt hakas på allt eftersom montaget löper på.

 

 

Komplett leverans

Lindab strävar alltid efter att ha en så komplett och samlad leverans som möjligt och att allt material ska levereras samtidigt. Leveransen innefattar renoveringspanel, fästregel, skruv, droppbleck, lyftok, tätlist, fogmassa, tejp, pilaster samt övriga beslag efter önskemål.

Kärna av mineralull

Renoveringspanelerna består av samma ytskikt och mineralullskärna som våra vanliga sandwichpaneler. Därför har du samma valmöjligheter när det gäller kulör och mönster som när du väljer vanliga sandwichpaneler. Våra svensktillverkade-paneler utförs i Matt High-Build-Polyester-belagd stålplåt som klarar korrosionsklass C4 och har hög UV-beständighet

Lär dig mer

Ta en titt i vår broschyr om renoveringspaneler för att lära dig ännu mer om hur du kan enkelt renovera din fasad. Eller kontakta oss för att ta reda på mer och ta första steget till en ny fasad.