Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Förändringar i Lindabs takavvattningssortiment – aluzink och kulören tegelröd utgår

NyhetNOV 05, 2021 09:26 CET
Kulören Tegelröd (742) utgår tillsammans med aluzink ur Lindabs standardsortiment för takavvattning.

Aluzink och Tegelröd (742) utgår ur Lindabs takavvattningssortiment. De båda produkterna fasas just nu ut och kommer att utgå helt i början av 2022.

Sedan Lindab Magestic lanserades våren 2016 har den blivit en populär produkt och är förstavalet för många kunder framför den liknande produkten Aluzink. Dessutom har Lindabs leverantör av aluzink haft svårt att leverera efter Lindabs önskemål, vilket leder till att Lindab framöver enbart fokuserar på Lindab Magestic och låter Aluzink utgå ur sortimentet

Lindab arbetar ständigt med att utveckla takavvattningssortimentet och det senaste året har sortimentet utökats med fyra nya material/kulörer. En kulör där efterfrågan däremot har minskat är Tegelröd och därför kommer även den att utgå ur Lindabs standardsortimentet för takavvattning.

Lindab kan på förfrågan ta fram takavvattningsprodukter i valfri RAL-kulör och speciallackera dessa efter önskemål. På så vis kan kunder fortfarande beställa takavvattningsprodukter i kulören tegelröd om så önskas.

Frågor?
Kontakta gärna din lokala Lindabsäljare. Du hittar alla här lindab.se/kontakt.