Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Kontorslokaler med behovstyrd ventilation

I Hudiksvall pågår byggandet av nya kontorslokaler av Fastighets AB Glysis, där JSB har ansvar för byggandet. Vi har träffat Jörgen Granath som är VD på företaget Ventex som ansvarar för all ventilation i projektet. Tillsammans med Lindab har det tagits fram en komplett behovsstyrd inneklimatlösning som både säkerställer inneklimatet och minskar energikostnaderna.

"Som alltid funkar samarbetet med Lindab jättebra. Det har vi haft i många år. Detta är en vidarutveckling med Lindabs teknikdelar som vi tycker är jättekul."

Jörgen Granath, VD Ventex. 

Effektiv driftsättning

Lindab är engagerad i projektplaneringen under byggnadsprocessen av kontorslokalerna. På plats finns Niklas Berggren, driftsättningstekniker på Lindab. I projektplaneringen har Niklas hand om allt från att genomföra utbildningar till den faktiska driftsättningen. Under denna fas ingår  projektledning i installationerna följt av efterkontroller och servicearbeten. 

 

 

 

Sänkt energiförbrukning

I kontorsdelen installeras ett behovstyrt ventilationssystem som består av Regula Master, Regula Combi, UltraLink, Plexusbafflar, Ventilationskanaler och Don. Alla dessa produkter bildar tillsammans ett behovsstyrt system - Pascal System Management.

Kontaktperson hos Lindab

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.