Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Tofta Bil

När Tofta Bil i Kristianstad skulle bygga en ny anläggning anlitades Kiaby Plåt och Bygg, Lindab fick förtroendet att leverera hallösningen. Om valet av leverantörer gick snabbt, så fick frågan om utformning och disposition av hallen ta lite längre tid. De anställda har ritat 95 % av byggnaden och låtit en arkitekt ta den allra sista biten. Alla anställda – säljare, kontors- och verkstadspersonal – fick rita ”sin egen” bilfirma.

Vi har mycket god erfarenhet av Lindab, så när Tofta bil kom med sin förfrågan var det inte så mycket att fundera på, berättar Lars Stjärnkvist, Kiaby Plåt och Bygg.

”Hallar ingår som en viktig del av vår verksamhet och till 99 % så är det Lindab som levererar. Deras hjälp med projektering och konstruktion är mycket värdefull. Dessutom stämmer allt och är som de utlovat, från leverans till produktkvalitet. Det tycker vi är kanon!”

Lars Stjärnkvist, Kiaby Plåt och Bygg

Komplett leverans

Lindabs leverans omfattar hela stålstommen med fackverk, fasader med Monowallpaneler samt fönsterpartier. Till detta kommer hela 22 st Lindab Doorline takskjutportar samt ett komplett Rainlinesystem för takavvattning. Dessutom är byggnadens kanalsystem ett Lindab Safe-system.

 

 

8 steg till en färdig hall

8 steg till färdig hall

Vi följer med dig genom hela projektet och guidar dig genom de olika stegen. Läs mer om hur det går till och de olika stegen.

 

 

Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.