Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Nowaste

Vi har levererat flera byggnader till Catenas logistikområde i Tostarp utanför Helsingborg. En av de byggnaderna är en logistiklokal på 11 000 kvadratmeter där delar av lokalen är ett höglager med 20 meter i takhöjd.

"Det är inspirerande att vi har fått vara med och utveckla logistikområdet Helsingborg Östra."

Joakim Lönnberg, VD, Lindab Sverige

Området Helsingborg Östra är en av Catenas satsningar i regionen nordvästra Skåne. Markområdet på cirka 270 000 kvadratmeter har en sammanlagd möjlighet för en logistikyta på cirka 105 000 kvadratmeter.
- Eftersom Catena är ett företag som prioriterar energieffektiva byggnader med hög kvalitét ser jag det som en kvalitetsstämpel för oss på Lindab att vi har ett fortsatt samarbete. Det är inspirerande att vi har fått vara med och utveckla logistikområdet Helsingborg Östra, säger Joakim Lönnberg, VD, Lindab Sverige.

En fasad som sticker ut

Byggnaden har en fasad som sticker ut. Den delen som är 20 meter hög kommer att ha ett mönster med trekanter som ger en tredimensionell effekt. "Det är roligt att det i projektet också fokuseras på arkitektur och design. Vi på Lindab har levererat sandwichpaneler till väggarna, högprofil till taket, dörrar, portar, lasthus och betongsockel.", säger Tomas Ledel, projektledare/säljare på Lindab.

 

 

8 steg till en färdig hall

8 steg till färdig hall

Vi följer med dig genom hela projektet och guidar dig genom de olika stegen. Läs mer om hur det går till och de olika stegen.
Glad Lindabmedarbetare med svart pikétröja

Vill du prata med en expert?

Vårt vänliga och kunniga team med experter finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig.