Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Lindab i Trollhättan stärker sitt erbjudande och flyttar till nybyggd Proffsbutik

PressmeddelandeMAR 25, 2024 08:00 CET
På Larmvägen 2 i Trollhättan byggs just nu Lindabs nya Proffsbutik, inflyttning är preliminärt i december 2024.

Lindab på Grafitvägen i Trollhättan har varit en populär butik för många plåt- och ventilationskunder i många år. Företaget har nyligen tecknat avtal med fastighetsbolaget Kvarteret the grader AB om att bygga en ny ändamålsenlig Proffsbutik på Stallbacka industriområde, Trollhättan.

Den nya Proffsbutiken kommer stärka företagets erbjudande till kunderna och är preliminärt inflyttningsklar i december, men Lindab i Trollhättan flyttar redan nu till en provisorisk Pop Up Store under byggtiden. Från och med i dag, 25 mars har Lindab öppnat en provisorisk Pop Up Store på Södra Hamnvägen 3, där verksamheten kommer att drivas fram till nyöppningen på Stallbacka industriområde.

Den nya Proffsbutiken på Larmvägen 2, Stallbacka industriområde har en yta på 2000 kvadratmeter och kommer att rymma butik, kontor, lager och Drive-in. MVB Väst AB bygger och Kvarteret the grader AB är fastighetsägare.
– Trollhättan är en expansiv stad på frammarsch och vi på Lindab vill fortsätta att växa tillsammans med staden och våra kunder. En nybyggd lokal i ett attraktivt område gör det ännu enklare för våra kunder att besöka oss, säger John Gauffin, VD Lindab Sverige AB.

En helt ny konceptbutik som är byggd efter Lindabs verksamhet ger kunderna många fördelar.
– Bland annat erbjuder vi ett bredare utbud av produkter i en större och lättnavigerad lokal, en stor Drive-In som gör det lätt att lasta otympliga produkter direkt på bilarna och separering av kund- och godstrafik, säger John Gauffin, VD Lindab Sverige AB.

Under perioden som den nya proffsbutiken byggs kommer Lindab Trollhättan att husera i en provisorisk butik i den gamla padelhallen på Södra Hamnvägen 3.
- Vi är väldigt nöjda med vår tillfälliga Pop Up Store som blir en bra mellanlandning i väntan på vår nya Proffsbutik. Den rymliga lokalen på 2700 kvadratmeter har gjort att både Proffsbutiken och lagret är lättillgängligt för kunderna, säger Helen Jaktling, Regionchef, Proffsbutik Väst, Lindab Sverige AB.