Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Lindab lanserar uppdaterad Vent Tools app - ett smidigt verktyg för ventilationsbranschen

PressmeddelandeSEP 05, 2023 07:28 CET
I den nya versionen av Vent Tools har både funktioner och gränssnitt förbättrats.

Lindab är stolta över att presentera den senaste uppdateringen av sin populära app Vent Tools. Denna uppdatering tar användarupplevelsen till en ny nivå och ger unika verktyg för att förenkla och effektivisera arbetet inom ventilationsbranschen.

– Med denna uppdatering stärker vi vårt åtagande att erbjuda innovativa och användarvänliga lösningar för våra kunder inom ventilationsbranschen. Vi har lyssnat på våra användares önskemål och har nu uppdaterat såväl gränssnitt som funktioner, vilket kommer att underlätta ännu mer för våra användare, säger Magnus Jacobsson, affärsområdeschef ventilation på Lindab.

  Urval av funktioner

  • Kanalberäkning. Hitta den optimala kanalstorleken som är energieffektiv och enkel att installera. Först väljer du form på kanalen. Sedan väljer du vad du vill beräkna. Skriv in dina kända värden eller justera skjutreglaget, så kommer resultatrutan att justeras i enlighet med detta.
  • Offset. Geometrin kring höjd- och breddförskjutning med T-kopplingar och olika böjar kan beräknas för att kapa kanalen korrekt eller anpassas för en given situation.
  • Flödesmätning. Med funktionen luftflödesmätning kan du hitta k-faktorn för luftdon, luftventiler och kanalprodukter samt beräkna luftflödet, baserat på tryckmätningen.

   I en tid då digitalisering är avgörande för framgång är Vent Tools ett perfekt exempel på Lindabs kontinuerliga satsning på att leverera innovativa lösningar som håller sig i framkant av branschens behov. Lindab strävar alltid efter att vara en pålitlig och progressiv partner för sina kunder och kommer fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter och lösningar som gör arbetslivet enklare och mer effektivt inom ventilationsbranschen.

   För ytterligare information och för att ladda ner den senaste uppdateringen av Vent Tools, besök lindab.se/venttools