Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Lindab vässar plåterbjudandet och storsatsar med nyrekryteringar

PressmeddelandeSEP 14, 2022 13:01 CET
Lindab storsatsar på plåtmarknaden genom flertalet rekryteringar.

Lindab gör nu en av sina största personalsatsningar för den svenska plåtmarknaden i företagets historia. Initialt anställer Lindab ett tiotal säljare och chefer som blir nyckelpersoner i den nya organisationen.

– Vi på Lindab Sverige har utvärderat våra försäljningskanaler och för att leverera produkter samt service med högsta kvalitet genomför vi nu en organisationsförändring. Omorganisationen i kombination med vakanser ger oss en unik möjlighet att utföra en av våra offensivaste personalsatsningar någonsin, säger John Gauffin, VD Lindab Sverige AB.

Kvalitet, service och tillgänglighet har varit nyckelord i arbetet med att utveckla och stärka säljavdelningen. Till den nya organisationen kommer det initialt att anställas affärsområdeschef, kategorichef, försäljningschef och säljare.
– För att vässa erbjudandet till våra kunder och kunna erbjuda marknadens bästa service är alla av våra lediga tjänster nyckelroller. Vi är väldigt måna om att nyrekryteringarna är personer som har just de egenskaper, kompetenser och inställning vi söker. Detta ger oss optimala förutsättningar för att bli ännu bättre och ta marknadsandelar framöver, säger John.

Personalsatsningen på flera orter runtom i landet innebär bland annat att Lindabs kunder kommer att få hög tillgänglighet och ökad service.
– Plåtslagare är takens hjältar och det är vårt ansvar som leverantör att ge dem optimala förutsättningar i sitt dagliga arbete, avslutar John.

Läs mer om Lindabs lediga tjänster på: lindab.se/nytt-jobb