Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser

Lindab utsett till Karriärföretag 2022

PressmeddelandeNOV 16, 2021 10:00 CET
Lindab utsett till Karriärföretag.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som har jobbat i några år. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Lindab har blivit utsett till Karriärföretag 2022. Juryns motivering är följande:

”Lindab är ett marknadsledande företag som levererar spetskompetens och har en fantastisk företagskultur. De gör det tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Genom schyssta arbetsvillkor och goda värderingar kan man känna stolthet över att jobba just för Lindab. Det är en stor arbetsgivare med många karriärval. Med tydligt stöd från ledningen kan varje medarbetare utvecklas.”

Paula Terne, Group HR på Lindab säger ”Att vara en attraktiv arbetsgivare står högt på vår agenda. Vi har successivt omvandlat Lindab till en modern arbetsplats där eget ansvar och hållbarhet står i fokus. Det här är första året vi får priset och det är ett bra bevis på att vi är på rätt väg.”

För att ta del av listan och alla Karriärföretag 2022, besök karriarforetagen.se och för att läsa mer om hur det är att arbeta på Lindab besök lindab.se/jobb.