Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser

Ny programvara gör Lindab Pascal ännu smartare

PressmeddelandeMAJ 03, 2021 08:40 CET
Nu blir det ännu enklare att optimera inomhusklimatet.

Lindabs intelligenta ventilationssystem Lindab Pascal blir nu ännu smartare - med lanseringen av programvaran Pascal Operate. Med ett helt nytt gränssnitt och förprogrammerade inställningar gör Pascal Operate det ännu enklare att optimera inomhusklimatet och samtidigt minimera energiförbrukningen.

"Lindab Pascal når sin fulla potential med Pascal Operate. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en komplett systemlösning som garanterar optimerad driftsättning, enkel övervakning och hög driftsäkerhet", säger Jesper Laursen, produktchef på Lindab Ventilation AB.

Lindab lanserade det smarta ventilationssystemet Lindab Pascal för sju år sedan. DCV-lösningen (Demand Controlled Ventilation) gör det enkelt att skapa ett optimalt inomhusklimat med minimala driftskostnader genom att anpassa luftflödet till rumsförhållanden, beläggning och vädret utanför. Lindab lanserar nu sin Pascal Operate-programvara som en integrerad del av Lindab Pascal som ger en tydlig insikt i systemet. Det uppgraderade användargränssnittet underlättar driftsättning och användning av ventilationssystemet.

"Pascal Operate garanterar en smidig användarupplevelse, både när det gäller driftsättning och övervakning av Lindab Pascal, vilket innebär att våra kunder kommer att spara tid och kan arbeta mer effektivt. Med hjälp av fördefinierade inställningar baserat på våra rekommendationer blir det enkelt att driftsätta och underhålla systemet, säger Peter Svendsen, automationsproduktspecialist på Lindab Ventilation AB.

Minimerade underhållskostnader

Pascal Operate bygger på fullskaliga tester och expertkunskaper inom inomhusklimat och ventilationslösningar. Med ett integrerat larm reagerar Pascal Operate automatiskt på avvikelser i systemet och gör det möjligt för användaren att minimera drift- och underhållskostnader. Eftersom systemet nu bara har en åtkomstpunkt är det lättare att övervaka och justera funktioner, vilket också kan ske från en dator eller surfplatta.

"Pascal Operate innebär att du kan göra justeringar i ett enskilt rum. Det ger dig mycket större kontroll och bättre överblick än tidigare. Det gör Lindab Pascal till ett ännu bättre, mer flexibelt och enklare styrsystem för inomhusklimatet", säger Peter Svendsen.

Den nya programvaran Pascal Operate kommer nu som standard till alla nya Lindab Pascal-system. Kontakta Lindab för mer information eller besök lindab.se/pascal.