Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser

Lindabs nya proffsbutik i Mölndal är öppnad

PressmeddelandeAPR 27, 2020 07:34 CET
På Aminogatan 32 C i Mölndal ligger Lindabs nya proffsbutik.

Göteborg är i en expansiv fas och i staden pågår det som kallas för Nordens största stadsomvandlingsprojekt. För att Lindab ska kunna ge sina proffskunder optimal service öppnas i dag, måndagen den 27:e april, en ny butik i Mölndal. 

Lindab har funnits på Lilla Marieholmsgatan 7 i Göteborg sedan 2012 och läget på butiken är både centralt och lättillgängligt. Men i takt med att staden växer har kunderna efterfrågat en butik även i de södra delarna av Göteborg. I dag, måndag den 27:e april, slår Lindab upp portarna för en ny proffsbutik i Mölndal på Aminogatan 32 C.

– Den främsta anledningen till att vi expanderar är att våra kunder har efterfrågat en butik i de södra delarna av stan. Med två butiker och lokal ventilationsproduktion har vi alla förutsättningar i världen för att ge våra kunder i Göteborgsregionen den service dem förtjänar, säger Peter Runesson, Försäljningschef Region Väst, Lindab Sverige.

När staden växer innebär det också att mängden trafik ökar och att ta sig fram i Göteborgsområdet har blivit allt mer tidskrävande.

–Trafikutvecklingen i Göteborg har utvecklats i rask takt de senaste åren och våra kunder har inte tid att sitta i bilköer stora delen av arbetsdagen. Det är också väldigt positivt att vi nu kommer nå kunder i Varberg och Kungsbacka i betydligt större utsträckning än vad vi har gjort tidigare, säger Peter.

Lindabs samtliga proffsbutiker har ett fullsortiment av plåt- och ventilationsprodukter och den 30:e butiken är inte något undantag, kunderna kommer att hitta allt de behöver i Mölndal.

– Förutom vårt breda plåt- och ventilationssortiment kommer kunderna även hitta alla tillbehör och infästningar de behöver. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare och att de ska hitta allt de behöver hos oss, säger Joakim Lönnberg, VD, Lindab Sverige AB.

Måndag den 27:e april öppnar proffsbutiken i Mölndal upp sina dörrar. Det är en ordentlig satsning med nästan 1000 kvadratmeter butiks- och lageryta, samt en stor kontorsdel för specialister inom plåt, lättbyggnad och ventilation.

På grund av den rådande situationen med COVID-19 senareläggs den officiella invigningen, men du som kund är redan i dag varmt välkommen för att handla det du behöver. Öppettiderna är måndag till torsdag 06.30 – 16.00 och fredagar 06.30 – 15.30.