Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in
Två personer diskuterar med Lindabkatalog

Våra värderingar

Lindab registrerades som företag 1959 i Grevie utanför Båstad och än i idag finns Lindabs huvudkontor kvar på samma ställe på den natursköna Bjärehalvön. Det är här Lindab har sin grund, och här våra värderingar om kundens framgång, ordning och reda samt ett jordnära sätt har skapats.

Idag har Lindab vuxit till en framgångsrik internationell ventilations- och byggkoncern med över 5100 anställda i fler än 32 länder. Gemensamt för alla som jobbar här är att vi vill dela med oss av vår kompetens och vår tid för att bidra till ett förenklat och hållbart byggande. På Lindab är alla lika välkomna – oavsett vem vi är kär i, vad vi tror på eller var vi kommer ifrån.

Vår ledarskapsfilosofi

Vi arbetar med ledarutveckling eftersom goda ledare skapar goda miljöer för sina medarbetare, vilket är en förutsättning för att teamen ska nå bra resultat. Vår ledarskapsfilosofi grundar sig i att behandla människor väl och agera situationsanpassat. Utifrån den har vi tagit fram ledarkompetenser som vi arbetar för att stärka: sätta mål, vara en förebild, ta hand om och utveckla sig själv och sina medarbetare, flexibilitet, positivitet, kommunikation, delegering och initiativkraft. 

Tre medarbetare pratar glatt

Bli en av oss!

Vill du vara med på resan mot ett mer hållbart byggande? Ta chansen och sök en av våra lediga tjänster. Eller varför inte skicka in en spontanansökan?