Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Rikard Jans

Rikard arbetar som lagerstyrningsansvarig på Lindab Sverige. Han ser till att proffsbutikerna har rätt produkter och optimal lagerhantering. Med 20 års erfarenhet och mångsidiga roller på Lindab, från lagerarbetare till lagerchef, trivs han med att utvecklas i en positiv arbetsmiljö.

 

 

Vad gör du på Lindab?
- Mitt uppdrag är att vi både ska ha rätt produkter och även rätt mängd av produkterna på lager i våra 31 proffsbutiker. Jag arbetar även med att utveckla vår logistik, göra den så effektiv, hållbar och kundanpassad som möjligt.

Hur länge har du arbetat på Lindab?
- Jag firar 20 år som Lindab:are i september. 2004 började jag som lagerarbetare, och jag har haft en hel del olika roller. Bland annat som lokal lagerchef i Borlänge, och de senaste åren arbetar jag med lagerstyrning och logistik för Lindab i hela Sverige.

Varför har du jobbat på Lindab så länge?
- Jag skulle säga att det är en kombination av trevliga och hjälpsamma kollegor, samt att jag har fått möjlighet att testa på nya roller och utvecklas i min profession. Oavsett roll eller utmaning så har jag aldrig haft någon söndagsångest, det är alltid roligt att gå till jobbet.