Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
Choose languge
Logga in

Tillsammans för en hållbar framtid

Byggnader står för 40% av Europas energiförbrukning. Som medarbetare på Lindab bidrar du till att förbättra inomhusklimat och förenkla byggandet av hållbara byggnader - oavsett om du arbetar med produktion, utveckling eller någon av våra andra funktioner. På så vis bidrar alla medarbetare på Lindab till en minskad energianvändning i Europa och därmed en mer hållbar miljö.

Se några av de spännande projekt som Lindab har levererat till här.

Vi samarbetar med våra kunder

Att förenkla byggandet för våra kunder är grundläggande för vår utveckling av nya energieffektiva produkter, system och tjänster. Vi arbetar med människor, snarare än de företag de arbetar på. Våra relationer bygger på en djupgående förståelse för de utmaningar våra kunder står inför, och vi skapar våra lösningar baserade på dessa behov och utmaningar.

Ett exempel är de smarta hjälpmedel som R&D inom ventilation har utvecklat för att hjälpa installatörerna i deras vardag. Idéerna till dessa kom från att R&D spenderade tid med installatörerna på plats i projekten och såg vilka utmaningar som fanns att lösa.

Vi är innovativa och bidrar till att bygga en hållbar framtid

Genom att fokusera på produktutveckling och ständiga förbättringar utvecklar vi produkter och lösningar som är bra både ur kvalitets- och miljöperspektiv. Vi tar ansvar för att skapa en hållbar utveckling med produkter och tjänster som effektiviserar byggandet, förbättrar energieffektiviteten och minskar resursförbrukningen.

Vi bryr oss om människor

Lindabs framgång är beroende av att attrahera, utveckla och behålla kompetenta medarbetare som delar våra kärnvärden, vision och mål. För att skapa stora innovationer, behöver vi anställda som har goda idéer och som brinner för att förbättra livet för både kunder och slutanvändare - och för medborgarna i världen.

Arbeta med oss, och du kommer att vara i gott sällskap.

Tre medarbetare pratar glatt

Bli en av oss!

Vill du vara med på resan mot ett mer hållbart byggande? Ta chansen och sök en av våra lediga tjänster. Eller varför inte skicka in en spontanansökan?