Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Logga in

Lindab Plafond XD - Designalternativ och full flexibilitet

Full flexibilitet med designfrihet är vad vi på Lindab har strävat efter att uppnå med Plafond XD. Det finns många faktorer som spelar in för att skapa morgondagens rum, oavsett om det är renovering, nybyggnation eller historiska byggnader med strikta begränsningar vad gäller modernisering, vi vill erbjuda mer än bara en acceptabel lösning.

Vi vill erbjuda flera designalternativ som ger dig optimal ventilation och ett utseende som faktiskt kompletterar rummet.

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

 

 

Låt vattnet sänka dina kostnader

En lösning som både minskar de driftskostnader du har idag och sparar pengar över tid är att installera ett vattenburet klimatsystem, som aktiva kylbafflar.

Eftersom vatten bär på betydligt mer energi än luft, kräver aktiva kylbafflar mycket mindre energi för att ge samma värme- och kyleffekt som ett traditionellt värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem (HVAC). Jämfört med traditionella HVAC-system är kylbaffelsystemet också nästan ljudlöst och kräver lite eller inget underhåll, vilket resulterar i ett behagligare inomhusklimat och lägre livstidskostnader.