Hoppa till huvudinnehållet
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Logga in
Information om covid-19

Covid-19-information

Med tanke på rådande omständigheter vill vi informera om att vår verksamhet pågår för fullt. De produkter som vi säljer i Sverige är också tillverkade i Sverige, med några få undantag. Våra svenska fabriker producerar utan några störningar, turbilarna rullar som vanligt och alla våra butiker och kontor är öppna. Vi har infört extra försiktighetsåtgärder för både vår och din säkerhet och vi följer löpande myndigheternas rekommendationer.

Situationen bevakas noggrant och Lindab är i konstant kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners för att minimera risken för leveransförseningar ut mot slutkund samt säkerställa möjligheter för alternativa lösningar vid behov.

Vi löser problem tillsammans

Vårt motto är att förenkla byggandet. Det gäller även i tider som dessa. Har du några problem så löser vi dem tillsammans. Har du förändringar på din arbetsplats som eventuellt kan påverka våra leveranser så meddela oss detta, så hittar vi en lösning​. Genom att samarbeta tar vi oss igenom denna turbulenta tid.

Status

  • På grund av covid-19-utbrott i våras är det fortsatt förseningar på transporter från Asien. Detta kan medföra vissa förseningar för våra elektroniska komponenter till några av våra tekniska produkter.

 

Denna sida uppdateras löpande och vi informerar omgående om det sker något som kan påverka din beställning.

Uppdaterat: 2022-10-07